USD32,38
EURO34,68
JPY0,206600
RUB0,347200
GBP40,62
EURO/USD1,07
BIST10.108,81
GR. ALTIN2.409,81
BTC62.315,20

2023 Spotify Banka Kartıyla Ödeme Nasıl Yapılır?

spotify-banka-kartiyla-odeme
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spotify banka kartıyla ödeme yöntemi 2023 yılında tekrar gündeme geldi. Spotify müzik platformunun birkaç yıl öncesine göre günümüzde öneminin artmasının nedeni içerisinde barındırdığı yeniliklerdir. Bahsi geçen müzik uygulaması hem listelenmiş müziklerden hem de yeni bir içerik olan podcastler sayesinde ilgi odağı haline geldi.

Üstelik uygulamanın çevrim içi kullanım özelliğinin de olması tüm ortamlarda kolay kullanım imkânı sağlamaktadır. Siz de Spotify sayesinde kendinize özel müzik listesi oluşturup hem şahsınız hem de yakınlarınıza dinletebilirsiniz. Müzik platformunun tüm bu özellikleri barındırması sebebiyle 2023 yılında Spotify banka kartıyla ödeme yöntemi sıkça sorulanlar arasında yerini aldı. Peki, Spotify ödeme nasıl yapılır?

Spotify Banka Kartı Kabul Etmiyor mu?

Spotify banka kartıyla ödeme yapmak isteyenler bunun mümkün olup olmadığı merak ediyor. Spotify kullanıcılarına güzel bir haber artık yeni bir ödeme yöntemi olarak kredi kartı veya banka kartı seçeneği getirildi. Ön ödemeli kartların dışında artık banka kartınızla da Spotify üzerinden güvenli ödeme yapabilirsiniz.

spotify-banka-kartiyla-odeme

Üstelik Spotify banka kartıyla ödeme esnasında dilerseniz otomatik ödeme talimatı da verebilirsiniz. Banka kartınızın içerisinde para bulundurduğunuz taktir de Spotify firması ayın belirlenen günlerinde para çekimi yaparak üyeliğinizi yenilenecektir. Farklı olarak ise isterseniz siz manuel olarak ödeme işlemlerini gerçekleştirip her ay üyeliğinizi yenileyebilirsiniz.

Spotify Banka Kartıyla Ödeme Yönteminin Aşamaları!

Spotify banka kartıyla ödeme yapmak isteyen fakat nasıl yapacağının bilmeyenler için adım adım ödeme şu şekildedir.

  • Spotify hesap sahibi değilseniz üye olun
  • Üyeliğinize giriş yapın ve sağ üstte yer alan Spotify ödeme yap sekmesine tıklayın.
  • Karşınıza çıkan sayfa üzerinden kredi kartı veya banka kartı ile ödemeye tıklayın
  • Kart bilgilerinizi doldurun.
  • Sözleşme metinlerini okudum anladım olarak işaretleyin
  • Son olarak satın alma işleminizi sonlandırın, artık siz de Spotify ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz.
spotify-banka-kartiyla-odeme
Spotify Banka Kartıyla Ödeme Nasıl Yapılır?

Spotify Banka Kartıyla Ödeme Yapıldığında Ek Ücretlendirme Olur mu?

Spotify banka kartıyla ödeme yapacakların korkusu ek ücretlendirmeye tabi olmaktır. Ancak Spotify tarafından bu durum hiçte böyle değil. Spotify üyeleri hangi yöntemle ödeme yapmak istiyorlarsa ekstra bir ücretlendirmeye tabi tutulmadan gönül rahatlığıyla yapabilirler. Tüm hizmet ve koşullar ödeme seçeneği fark etmeksizin bahsi geçen platformda aynı ücretlendirme üzerinden yapılacaktır.

Spotify Ödeme Gecikmesi Kaç Gün? 

Spotify ödeme noktasında otomatik ödeme yapanların dışında, Spotify banka kartıyla ödeme yapanların sıklıkla yaşadığı bir durum mevcuttur. Daha önce ödemesinde gecikme yaşamamış bireyler üyeliklerinin iptal olması konusunda tereddütlere kapılırlar. Müzik platformunda ödemenizi geciktirmeniz durumda üyeliğiniz iptal olmayacaktır.

Spotfiy ödemesini almak için birkaç gün daha bekleyecek ve ödeme alamadığı taktirde uygulama üzerinde yararlandığınız ayrıcalıklar durdurulacaktır. Tekrardan Spotify ayrıcalıklarından yararlanmak isteyen kullanıcılar başka bir ödeme yöntemi ya da aktif yöntemi için ödeme yaptığı taktirde eksi haklarından yararlanacaktır. Peki, Spotify geciken ödeme nasıl yapılır?

Diğer Spotify Ödeme Yapma Yöntemleri Nelerdir?

Spotify banka kartıyla ödeme yöntemlerinin dışındaki seçeneklerden yararlanmak isteyenler için farklı ödeme yöntemleri de uygulama içerisinde tarafınıza sunulmuştur. Spotify ödemesi yapmaya istekli üyeler ödeme yöntemleri olarak çıkan sayfada veya internet hizmeti sayfasından tüm ödeme şekillerine erişebilir. Erişim sağlayamayanlar için diğer ödeme yöntemleri şu şekildedir;

spotify-banka-kartiyla-odeme

Spotify Banka Kartıyla Ödeme ve Spotify Kredi Kartı ile Ödeme

Spotify banka kartıyla ödeme yönteminden zaten bahsedilmişti ancak kredi kartı noktasında bu işlemlerin nasıl sürdürüldüğü merak edilmektedir. Spotify internet hizmet sağlayıcının telefon veya internet üzerinden kredi kart bilgileri doldurularak satın alma işlemi başlatılır. Sonraki aşamada kredi  kredi kartınızdan uygulama ön ödeme çekerek hizmet erişiminizi başlatır.

Belirlediğiniz tarih aralıklarında Spotify otomatik olarak kredi kartınızdan ödemesini çeker ve sizi hiç yormadan işlemlerinizi sürdürür. Uygulamanın para transferi sonrasında cep telefonunuza bilgilendirme mesajı gönderir. Bu şekilde ödemelerinizi kontrol altında tutabilirsiniz. Spotify’ın bilgi mesajı göndermediği durumlarda ise kredi kartınızın ait olduğu banka uygulamasına girerek ödeme olup olmadığını da kontrol edebilirsiniz. 

Spotify Fatura Ödeme

spotify-banka-kartiyla-odeme

Spotify banka kartıyla ödeme dışında en çok kullanılan seçeneklerden biriside cep telefonu faturanla ödeme seçeneğidir. Aktif olarak kullandığınız operatör numaranızla Spotify üzerinden otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz. Spotify bu aşamadan sonra belirli tarih aralıklarında faturanıza yansıtılmak üzere belirlenen miktar kadar ödemesini tahsil edecektir. Telefon faturanızı ödeme gününüzde Spotfiy üyelik ücretinizide kolayca yaparak hizmet almaya devam edebilirsiniz.

Spotify Mobil Ödeme

Spotify resmi web sitesi üzerinden ödeme sayfasına girilerek mobil ödeme yöntemi kolaylıkla seçilebilir. Peki, Spotify mobil ödeme nasıl yapılır? Spotify banka kartıyla ödeme işlemleri nasıldır? İşte detaylar

  • Öncelikle Spotify resmi web sitesine gidin ve ödeme sayfasına tıklayın.
  • Ardından karşınıza gelen ekranda mobil ödeme seçeneğini işaretleyin.
  • Alışverişe devam et seçeneğine tıklanarak bir sonraki aşamaya gidilir.
  • Karşınıza gelen ekranda, operatör seçme kısmından operatörünüzü seçin.
  • Ardından cep telefonu numaranızı girin ve ödeme yap seçeneğine tıklayın.
  • Cep telefonunuza gelen SMS kodunu ilgili yere yazın ve işlemi onaylayın.

Eğer Spotify mobil ödeme yapamıyorum diyorsanız bağlı bulunduğunuz operatör ile görüşebilirsiniz. Böylece sorunun kaynağını öğrenerek mobil ödeme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Papara ile Spotify Ödeme

Papara ile Spotify ödeme yapamıyorum diyor olabilirsiniz. Fakat bu işlem sanıldığı kadar zor değildir.

  • Öncelikle Papara uygulamasına giriş yapın.
  • Ardından Spotify kampanyasını seçin ve üye olun.
  • Tüm işlemlerin eksiksiz tamamlanmasının ardından spotify ödeme işlemi kolaylıkla gerçekleşecektir. Bunun yanında Spotify banka kartıyla ödeme işlemleri de kolaylıkla yapılabilmektedir.

Spotify Ödeme Yöntemi Değiştirme Nasıl Yapılmaktadır?

Spotify banka kartıyla ödeme yöntemlerini değiştirmek çok basittir. Bunun için yapmanız gereken adımlar çok karmaşık olmadığından hemen yapılabilmektedir. Peki, Spotify banka kartıyla ödeme yöntemleri nasıl değiştirilir? İşte detaylar…

Spotify Ödeme Bilgileri Güncelleme İşlemleri Nasıl Yapılmaktadır?

Spotify uygulamanızın ödeme yöntemlerini değiştirmek istiyorsanız aşağıdaki adımları takip etmek yeterli olacaktır. Spotify banka kartıyla ödeme yöntemlerini değiştirme adımları şöyledir;

Spotify web sitesine giriş yapın,
Ardından hesabınıza ait parola ve şifreyi girin,
Karşınıza gelen ekranda sağ üst köşede yer alan kullanıcı ismine tıklayın,
Hesabınızın kategorisine girin,
Ödeme bilgilerinin altında yer alan güncelle seçeneğine tıklayın,
Ardından yeni Spotify banka kartıyla ödeme bilgilerinin girişini yapın,
Son olarak tüm bu işlemleri onaylayın.

Spotify Premium Ödeme Yapılmazsa Ne Olur?

Spotify premium üyeliği bulunanlar için ödeme geciktirme ya da ödeme yapmama noktasında karşılaşacağı durumlar normalinden farksızdır. Mobil ödeme ve Spotfiy banka kartıyla ödeme de olduğu gibi üyeliğinizi kaybetme tehlikeniz yoktur. Sadece Spotify üzerinde hakim olduğunuz bazı ayrıcalıklardan mahrum kalacaksınız.

Ancak sonraki dönemlerde ödeme yaparak tekrardan Spotify uygulamasındaki tüm haklarınıza anında sahip olabilirsiniz. Spotify hakkında daha fazla bilgi sahip olmak isteyenler için www.spotify.com adresi ziyaret edilebilir ve akla takılan sorular uygulamanın destek hattına sorularak yardım alınabilir.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kredi Hizmeti ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!