USD32,50
EURO34,58
JPY0,210900
RUB0,345600
GBP40,51
EURO/USD1,06
BIST9.553,61
GR. ALTIN2.480,34
BTC61.945,65

2022 Viskon Kumaş Fiyatı Listesi

viskon-kumas-kapak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Giyim sektöründe yaz trendlerinin belirlendiği şu günlerde 2022 viskon kumaş fiyatı, trendleri takip eden ve buna uyum sağlamak isteyen bireyler için önemli bir konu. Zira tarzları şıklığa kavuştururken aynı zamanda buna makul oranlar ile sahip olunmak istenir. Böylelikle daha ucuz kumaşlar ile çok daha fazla ürün çeşitliliğine kavuşmak mümkün olur.

2022 Viskon Kumaş Fiyatı Ne Kadar?

Elbette bir kumaşın fiyatı belirleyen, ona değer katan birçok farklı faktör bulunmaktadır. En başta ürünün kalitesi gelse de buna teslimat süresi, satış sonrası hizmetler, markanın güvenirliliği gibi unsurları da eklemek mümkün. Ayrıca eğer baskı tekniği uygulandıysa bunun kalitesini de eklemeliyiz. Tüm bu unsurlar bir araya geldiğinde ortaya 2022 viskon kumaş fiyatı çıkacaktır.

Buradan net bir kumaş ücreti belirtmek ne yazık ki mümkün değil. Zira oranlar her an piyasa koşullarına göre farklılık gösterebiliyor. Fakat fikir vermesi açısında 2022 viskon kumaş fiyatı için 75 TL ile 150 TL aralığında olduğunu belirtebiliriz. Elbette bu rakamlar metre hesabı üzerinden yapılmaktadır. Yüksek metreli alımlarda mutlaka düşüşler yaşanacaktır.

2022-viskon-kumas-fiyati

Viskon Kumaş Kaç TL? 2022 Viskon Kumaş Fiyatı Ne Kadar?

Toptan ya da perakende kumaş alırken sıklıkla ‘viskon kumaş kaç TL?’ sorusunu merak ederiz. Doğallığı, şıklığı ve dayanıklılığı ile ön plana çıkan viskonların fiyatları her dönem için gayet bütçe dostu oranlara sahiptir. Hemen her bütçeden birey bu kumaşları alarak kendi tarzını yansıtan elbiselere, bluzlere ya da iç çamaşırlarına sahip olabilir. Tek yapılması gereken doğru noktadan doğru ürünü temin etmektir.

Günümüzde hem sağlıklı, dayanıklı, şık ve terletmeyen kumaş olup da hem de ucuz olanların sayısı hayli az. Viskon bu özelliklerin tamamına sahip. Sadece bunlar değil, aynı zamanda su emici, nemi tutucu ve baskıya elverişli de bir kumaş. Tüm bunlar onu ev ve giyim tekstilinde çok özel bir yere konumluyor.

2022 viskon kumaş fiyatı hakkında güvenilir ve samimi bir cevap arıyorsanız Yeşim Kumaş iletişim araçlarını kullanabilirsiniz. Ya da online satış mağazası üzerinden en güncel oranlara ulaşabilirsiniz. Kalite ve fiyat performansı sizleri bekliyor.

İlginizi Çekebilir: Burçlara Göre Yatırım Tavsiyesi Nelerdir 

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kredi Hizmeti ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!