USD32,45
EURO34,76
JPY0,207500
RUB0,348700
GBP40,76
EURO/USD1,07
BIST10.082,77
GR. ALTIN2.428,76
BTC63.506,79

6 Farklı Kripto Para Al Sat Uygulamaları ile Yatırım Yapın!

kripto-para-al-sat-uygulamalari
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para al sat uygulamaları dijital ortamda kripto ticareti yapmak isteyen kişilerin en çok araştırdığı konu oldu. Bitcoin başta olmak üzere Ethereum ve Ripple gibi başta gelen coinler sadece ülkemizin değil, tüm dünyanın gündemine oturuyor.

Oldukça hareketli olan bu coinlere doğru alım bölgelerinden yatırım yaparak para kazanma fırsatı elde edebilirsiniz. Ancak bunu yapabilmek için hızlı ve stabil çalışan kripto para uygulamalarını indirmelisiniz.

İOS ve Andorid işletim sistemlerinde stabil çalışan birçok uygulama mevcuttur. Bunlardan bazıları güvensizlik içerirken, bazıları ise gerçekten başarılıdır. Bunu ayırt etmek için kullanıcı deneyimlerine ve borsanın sunduğu hizmetlere bakmanız gerekiyor. Ardından basit bir indirme işlemiyle al sat yapmaya başlayabileceksiniz. Kripto para uygulamalarından en iyilerini sizler için seçerek listeleyeceğiz.

Kripto Para Al Sat Uygulamaları Nedir?

kripto-para-al-sat-uygulamalari
Kripto Para Al Sat Uygulamaları

Kripto para al sat uygulamaları başlıca kripto varlıklara yatırım yapmanızı sağlar. Dünyanın en iyi kripto para borsaları web sitesi üzerinden hizmet verse de mobil desteklidir. Telefonunuza indireceğiniz mobil uygulama sayesinde her yerden kripto para alıp satabilirsiniz. Yüzlerce coin arasında dilediğinizi seçin ve tek tık ile yatırım yapmaya başlayın.

Kripto para alıp satmanızı sağlayan bu uygulamalar avantajlı özelliklerle geliyor. Kullanıcı deneyimini iyileştirmek ve yeni kullanıcılara destek olmak için temiz ara yüzlerin kullanıldığını görebiliriz. Lisansla desteklenen en iyi kripto para uygulamalarında her şey sizin istediğiniz gibi olacak.

İstediğiniz para birimiyle coin alabileceğiniz gibi emir limitleriyle kolayca elinizden çıkarabilirsiniz. Bu avantajları elde etmek için en iyi kripto para uygulamasını bulmanız gerekiyor.

En İyi 6 Kripto Para Al Sat Uygulaması

Kripto para al sat uygulamaları son dönemde yüksek indirme sayılarına ulaştı. Dünyanın her yerinden birçok insan kripto para uygulamalarıyla al sat işlemleri gerçekleştiriyor. En iyi kullanıcı deneyimini sunan uygulamaları tercih etmek, yatırımlarınızda büyük kolaylık sağlayacak. Güvenle kripto para alım satım gerçekleştirebileceğiniz kaliteli uygulamalar bulunuyor. Kripto para alım satımı için en iyi 6 uygulama aşağıdaki gibidir;

  1. Binance Mobil
  2. KuCoin Mobil
  3. BtcTurk Mobil
  4. Paribu Mobil
  5. Bitexen Mobil
  6. Icrypex Mobil

Yukarıda listelenen kripto para uygulamaları yüksek avantajlı olmaları sebebiyle listeye dahil edilmiştir. Kripto para alıp satarken en gelişmiş özellikleri deneyimlemeniz için özel olarak oluşturuldu. Bu listedeki tüm kripto para uygulamalarını güvenle kullanabilirsiniz. Aşağıdaki açıklamaları dikkate alarak kendiniz için en uygun olan uygulamayı indireceğinizi umuyoruz.

kripto-para-al-sat-uygulamalari

1- En İyi Kripto Para Al Sat Uygulaması: Binance TR Mobil

Kripto para al sat uygulamaları arasında şüphesiz en iyisi Binance mobil uygulamasıdır. Binance, başlı başına dünyada büyük ilgi gören bir borsadır. Web üzerinden gerçekleştireceğiniz tüm kripto para al sat işlemlerini mobilden yapabilme avantajı tanıyor.

Binance mobil uygulaması diğer kripto para uygulamalarından çok daha gelişmiş özelliklere sahiptir. Bu ayrımı Binance mobil uygulamasındaki birçok yerde fark edebiliriz. Binance mobilden alabileceğiniz popüler kripto varlıklardan bazıları aşağıdaki gibidir;

  • Bitcoin
  • Ethereum
  • Tether
  • Ripple
  • Luna
  • Gala
  • Cardano
  • Avax
  • Shıba
  • Solana

Binance mobil uygulaması harika bir ara yüze sahiptir. Onlarca dil seçeneği, gelişmiş ara yüzü, hızlı altyapısı ve iyileştirilmiş güvenliği sayesinde bir numara olmaya devam ediyor. Binlerce coine ev sahipliği yapan Binance mobil uygulamasında aradığınız tüm özellikleri bulabilirsiniz.

Başlıca spot ve vadeli işlemlerinizin hepsi tek bir yerdedir. Para yatırma ve çekme işlemleri dakikalar içerisinde tamamlanır. Ayrıca geliştirilmiş kripto para grafikleri sayesinde başka bir uygulamaya ihtiyaç duymazsınız.

2- KuCoin Mobil

Kripto para al sat uygulamaları arasında bulunan KuCoin, aslında çok yakın bir tarihte piyasaya dahil oldu. Üyeler kısa sürede adapte olarak KuCoin üzerinden binlerce işlem gerçekleştirdiler. KuCoin mobil uygulamasının üye sayısı her geçen gün artmaktadır. Başlangıç seviyesindeki yatırımcılar için anlaşılır ve temiz bir ara yüze sahiptir. Bir yatırımcının ihtiyacı olan birçok özelliği sunabilir.

KuCoin mobil uygulamasında birçok para birimi desteklenmektedir. Dilediğiniz şekilde yatırım yaparak kripto varlıklar satın alabilirsiniz. İsteyen kullanıcılar vadeli işlemlerde gerçekleştirebilir. KuCoin yeterli bilgiye sahip olmayan kişilerin vadeli işlemlere girmemesi konusunda uyarır. Üye güvenliğini sürekli geliştirmeye meyilli olan KuCoin, her anlamda başarılı bir kripto para al sat uygulamasıdır.

kripto-para-al-sat-uygulamalari

3- Türkiye’de En Güvenilir Kripto Para Sitesi: BtcTurk Mobil

Kripto para al sat uygulamaları arasında BtcTurk mutlaka anılmalıdır. İlk yerli kripto varlık borsamız olması nedeniyle vatandaşlarımız tarafından kısa sürede benimsendi. Ayrıca en büyük yerli kripto borsa olma özelliğine de sahiptir.

Türk lirasıyla kolayca yatırım yapabileceğiniz BtcTurk uygulamasında istediğiniz varlığı satın alabilirsiniz. İster Türk lirası ile yatırım yapın, isterseniz USDT (TetherUS) ile yatırım yapın. BtcTurk bir borsacının ihtiyacı olan birçok özelliği taşır. BtcTurk mobil, İOS ve Android cihazlarda stabil şekilde çalışıyor.

Diğer kripto para uygulamalarına göre anlaşılır ve kolay bir ara yüze sahiptir. Kısa sürede uygulamaya adapte olabilirsiniz. Uygulama üzerinde kısa süre kalmanız alışma süreci için yeterlidir. Para çekme ve yatırma işlemleri kısa sürede tamamlanır.

Banka havalesiyle anında para çekme şansınız bulunuyor. Kimlik doğrulama yöntemiyle üyelik kabul eden BtcTurk mobil, güvenlik konusunda taviz vermiyor. Yaşadığınız herhangi bir sorun için 7/24 Türkçe canlı destek departmanına bağlanabilirsiniz.

4- Paribu Mobil

Kripto para al sat uygulamaları arayışında olan kişiler için bir diğer önerimiz Pairbu’dur. Paribu, ülkemizde hizmet veren en yüksek hacimli borsalardan biri olma özelliği taşıyor. Üyeler kolayca Bitcoin ve altcoin ticareti yapmak için Paribu mobil uygulamasını kullanabilirler.

Onlarca kripto varlığı Türk Lirasıyla alabilir ve dilediğiniz zaman dönüştürebilirsiniz. Hızlı ve güvenli altyapısıyla en iyi kripto para uygulamaları arasında olmayı hak ediyor.

Paribu SSL güvenlik sertifikalıdır ve üye güvenliğini önemser. Bu uygulama üzerinde al sat yaparken endişe duymanız gerekmez. Kullanıcılar yatırımlarını ve satın aldıkları kripto varlıkları güvenle saklayabilirler.

Türkçe dil desteği, canlı destek hizmeti, gelişmiş ara yüzü ve Türk Lirasıyla işlem yapma avantajıyla en iyilerinden birisi olmaya devam edecek. Hemen bir Paribu hesabı oluşturarak mobil üzerinden tek tık ile kripto varlık satın alabilirsiniz.

kripto-para-al-sat-uygulamalari

5- Bitexen Mobil

Kripto para al sat uygulamaları arasında olmazsa olan Bitexen, Türkiye’nin en iyi altyapıya sahip borsaları arasındadır. Onlarca kripto varlığa yatırımı kolaylaştırmak için çıkarılan Bitexen mobil uygulaması, son derece kullanışlı işlevlere sahiptir. Üyeler aradıklarını kolayca bulabilir ve diledikleri coine Türk Lirasıyla yatırım yapabilirler. Ülkemizde kripto varlık ticareti için kullanılan en iyi teknolojiye sahip borsalar arasındadır.

Bitexen mobil uygulamasını indirenler dakikalar içerisinde üyelik oluşturabilirler. Anında para aktarımı ile Türk Lirası yatırabilir ve sonrasında istediğiniz kripto varlığı satın alabilirsiniz. Kolay alım satım işlevleri sayesinde ülkemizde sıkça kullanılır. Gelişmiş özelliklerle donatılan bu yerli borsaya sürekli yeni kripto paralar eklenmektedir. Yeni bir yerli borsa olmasına göre kısa sürede kullanıcı memnuniyetini kazanmayı başarmıştır.

6- Icrypex Mobil

Yeni bir yerli borsa olmasına rağmen en iyi kripto para al sat uygulamaları arasında yerini almayı başardı. Başlangıç ve ileri seviyedeki kripto para yatırımcıları için iyi bir tercihtir. Kolay yatırım imkânı sunan Icrypex, birçok pariteyi mobil uygulamasında barındırıyor. Dakikalar içerisinde para aktarabilir ve Bitcoin başta olmak üzere diğer tüm kripto varlıklardan satın alabilirsiniz.

Kripto varlık ticaretine ilk defa başlıyorsanız, Icrypex en mantıklı tercihlerden birisidir. Çünkü uygulama üzerinde kripto varlıklara dair birçok eğitici içerik bulunuyor. Bu içerikler sayesinde kolayca adapte olabilir ve kripto paralara yatırım yapabilirsiniz. Icrypex mobil, kripto varlıklarınızı kolayca yönetmenizi sağlayarak iyi bir başlangıç yapmanıza destek olur.

En Güvenilir Kripto Para Uygulaması Nasıl Seçilmeli?

kripto-para-al-sat-uygulamalari

Genel anlamda güvenilir kripto bitcoin siteleri araştırılırken zorluk yaşanmaktadır. Çünkü bitcoin alım satım bir şekilde birçok sitede ve uygulamada gerçekleştirilir. Fakat büyük kripto siteleri kullanıcılar için hızlı işlem, kolay kullanım, düşük komisyon oranları ve her şeyden önce kişisel bilgi koruması sağlar.

Diğer bitcoin borsası ve bitcoin siteleri arasında ayrışmak adına bir şekilde farklı özelliklere sahip olunması gerekir. Kripto para al sat uygulamaları arasında en iyisini belirlemek adına bahsedilecek bu özelliklere dikkat etmek şarttır. Böylece seçim sonrası pişman olma durumu en aza indirilebilir.

Güvenilir Kripto Para Siteleri Hangi Özelliklere Sahiptir?

Kullanıcılar tarafından güvenilir kripto para al sat uygulamaları belirlemek adına:

  • Kimlik bilgisi isteme ve bunu koruma,
  • Kişisel bilginin paylaşılmasını engelleme,
  • 7/24 destek hattı oluşturma,
  • Ulusal ve uluslararası alanda olumlu yorumlara sahip olma,
  • Saatlik işlem hacimlerinin yüksek olması (kullanıcının fazla olduğunu yansıtır)
  • Kısa sürede hızlı işlemleri gerçekleştirebilme ile ilgili bilgi verilebilir.

Her şeyden önce bir değil birden fazla doğrulama aşaması koyması her şeyden önemlidir. Doğrulama işlemleri arttıkça uygulamaya güven de artacaktır.

İlginizi Çekebilir: İhtiyaç Kredisi Kaç Günde Sonuçlanır 2022?

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kredi Hizmeti ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!